ВИДИНГ сплешбек

Како би изгледала вашата кујна со нашот сплешбек.

SPBL_001

SPBL_001

 

Новости

Нови сплешбек мотиви2014-07-01

Зошто да не изберете нас?

Имате прашање? Прочитајте повеќе Прашања и одговори

Користете сопствена слика

Можете лесно да прикачите сопствена фотографија и истата да ја искористите на вашиот сплешбек

Нашата галерија

Одберете од 110те мотиви, бои, патерни и фотографии од Видинг галеријата

Долг рок на траење

Сплешбекот е направен од 6мм калено стакло, без промена на боите. Материјалот и дебелината овозможуваат поголема трајност

Лесно за одржавање

Со природната површина станува лесно за миење и бришење.

Нарачани големини

Максималната големината на сплешбекот е 4200мм должина и 1800мм висина. Вие одберете која големина ќе ви одговара.

Прецизност до милиментар

Со нашата флексибилна производствена технологија, можеме да ги прилагодиме штекерите и исечоците до милиметар.

Испорака до вашата врата

Сплешбекот се испорачува до вашата врата.

Какви се нашите глас панели?Производ кој е многу траен: Splashback е инверзно отпечатен што значи дека површината која е изложена е стакло и како таква е поотпорна од било кој друг материјал на: абразија, хемиски влијанија и механички оштетувања.
Неспоредлив дизајн: кај овој производ покрај нашата голема библоитека можете да изберете еден од милионите дизајни лесно достапни на интернет па дури и сами да создадете своја лична креација, ова е производ кој секогаш совршено ќе се вклопи во вашиот простор, производството на вашиот Splashback е направено според вашите потреби и мерки.

Splashback е нов иновативен бренд кој има за задача да додаде нова вредност на вашиот простор и поставува нови повисоки стандарди за квалитет на живот.
Користејќи стакло да се исполни просторот помеѓу висечките елементи и работната површина во кујната Splashback обезбедува: модерен, чист и елегантен изглед на просторот, притоа поради одсуство на составни елементи кои најчесто се од порозен материјал Splashback обезбедува неспоредлива хигиена и леснотија за одржување.
Производ кој многу лесно се монтира: при набавка на овој Splashback нашиот тим е во состојба истиот да го монтира за помалку од еден час и притоа да не се користи кршење бушење и други постапки кои како последица предизвикуваат голема бука, нечистотија и неред со кој подоцна треба да се справите.

За Splashback

Производ кој многу лесно се монтира: при набавка на овој Splashback нашиот тим е во состојба истиот да го монтира за помалку од еден час и притоа да не се користи кршење бушење и други постапки кои како последица предизвикуваат голема бука, нечистотија и неред со кој подоцна треба да се справите.
Производ кој е многу траен: Splashback е инверзно отпечатен што значи дека површината која е изложена е стакло и како таква е поотпорна од било кој друг материјал на: абразија, хемиски влијанија и механички оштетувања.